Wie wij zijn

Wij bieden een totaalconcept, met hostesses, danseressen en modellen, dat een ‘wauw gevoel’ mee geeft naar huis.

VISIE
Wij geloven dat de bezoekerservaring verschil maakt in het succes van een bedrijf. Daarom zorgen wij met EM voor een uitzonderlijke klantbeleving en een positieve ervaring met uw bedrijf of evenement.

MISSIE
Met veel passie en motivatie wordt er een uitzonderlijke klantbeleving neergezet op iedere gelegenheid. De bezoeker krijgt een positieve ervaring met het bedrijf en/of evenement en neemt dit gevoel mee naar huis.

CONCEPTONTWIKKELING
Wij werken samen met partners om onze hostess/entertainment/modellen services blijvend te optimaliseren. Met de samenwerkingen met evenementenbureaus, conceptontwikkelaars, reclamebureaus en drukkers, kunnen wij conceptontwikkeling in de meest complete zin realiseren. Wilt u dat bezoekers of (potentiële) klanten lang napraten over uw bedrijf of evenement? Vraag dan naar de mogelijkheden op het gebied van campagnes, ludieke acties, marketing stunts en volledige concepten op het gebied van beleving.

“You never get a second chance to make a first impression.”

Het team

Roline Hund

Eigenaresse Experience Models

Met heel veel trots kan ik zeggen dat ik de nieuwe eigenaresse ben van Experience Models. Na zelf al twaalf jaar in het modellen en entertainment vak te zitten, was het tijd voor iets nieuws. Een eigen bureau, daar heb ik altijd al van gedroomd, en dromen zijn er om ze na te jagen!

In 2017 starte ik mijn eigen bedrijf waarna in 2019 de kans er lag om Experience Models over te nemen. 

Ik ben heel trots dat ik met mijn jarenlange ervaring en met mijn creativiteit, iedere dag weer vele opdrachtgevers blij mag maken. 

 

 

Chelischa Vermeer

Chelischa Vermeer

Projectmanager

Sinds december 2017 versterkt Chelischa het team van Experience Models. Chelischa is veelzijdig. Ze is werkzaam als professioneel danseres, hostess en entertainer en ze heeft een enorme affiniteit met mode en styling.

Door haar achtergrond in de entertainment branche, het werken voor verschillende uiteenlopende opdrachtgevers en de liefde voor EM, heeft ze de organisatorische rol toebedeeld gekregen binnen het bedrijf. Met haar diverse visie is ze een aanvulling in ons team en zorgt ze voor dé perfecte finishing touch binnen EM! Naast haar skills achter de schermen is Chelischa ook uitvoerend inzetbaar.

Selma Safic

Selma Safic

Stylist

Selma is de styliste van EM. Als het team van EM met de opdrachtgever een concept heeft bedacht, wordt het stylingconcept door Selma volledig gemaakt en uitgewerkt.

Selma heeft haar eigen label ‘Bodylanguage’ opgezet. Met veel passie ontwerpt en maakt deze fashionista haar eigen kleding. Het is een groot succes geworden!

Hester Winkel

Hester Winkel

Make-up artist

Hester is de vaste visagiste van EM. 

Nadat Hester 8 jaar in het vak als succesvol model werkte, vond ze het tijd voor iets nieuws. Hester heeft van haar droom realiteit gemaakt. Ze is professioneel make-up artist geworden door haar opleiding aan de hoog aangeschreven House of Orange school te volgen. Deze opleiding heeft zij in juni 2015 volbracht. Door haar modellen-carrière weet ze precies waar op te letten in de wereld van make-up en haar. Hester is naast Make-up artist, ook nog steeds inzetbaar als model.

Roos van der Hoeven

Roos van der Hoeven

Make-up artist / Fotografe

Roos heeft zowel een rol als fotografe en als make-up & hair artist binnen EM. 

De manier van opmaken en het oog voor mooi beeld sprak ons erg aan.

Ze benut het vrouwelijke schoon in de beelden.

Jennifer Remme

Jennifer Remme

Fotografe

Jennifer is de eigenaresse van Fotojenique. Een bedrijf waarin fotoconcepten bedacht en uitgevoerd worden. Waar Fotojenique goed in is, is in het out of the box denken. Niets is gek genoeg voor Jennifer. Ze is een ster in het bedenken van ludieke concepten. 

Jennifer begrijpt precies wat de opdrachtgever in zijn hoofd heeft en levert dan ook exact wat haar gevraagd wordt. Het eindproduct werkt ze uit met haar eigen herkenbare Fotojenique touch.

Hoe bedrijven ons ervaren

Wát een team, wat een samenwerking, enthousiasme, inzet, energie en professionaliteit! In één woord gewéldig!

EM heeft een enorme bijdrage geleverd aan het succes en vooral naar een hoger niveau tillen van Broodrooster Feest. Keep up the enthousiasm and good work!!

Tamara, René & Marco

Organisators, Broodroosterfeest

Bij Speax zijn we dik tevreden over EM. We zijn duidelijk beter uit dan bij andere agencies. Vooral omdat het slimme meiden zijn met een ondernemershart. En hun style en gevoel voor fashion spreken mij aan.
Tijdens een boeking gaat EM flexibel en prettig om met veranderde omstandigheden, dat past bij een
goede en warme samenwerking!

Aad Tijsen

Directeur, Speax

It was a real pleasure to cooperate with EM. Lisa, Rosa and Hester were very professional and a lot of fun to work with. This will certainly not have been the last time that we worked together with EM.

Albert Knuth

Managing partner, Labella Mafia

Meadow festival is een festival dat voor perfectie wil gaan. Dit is in samen werking met Experience Models zeer goed gelukt! De mooie danseressen maakte onze gave stage helemaal af. 

Bart vd Berg

Organisator, Meadow Festival

Met het team van EM is het altijd prettig en professioneel werken!

Bart van Poppelen

Operationeel directeur, Artishock Events

Liefde naar de Experience Models!

T. D.

Directeur, Rumag

Hele goede ervaringen met EM!
Mooie dames, goede performance en altijd stipt volgens afspraak. Een toevoeging op onze events en een echte aanrader.

T. Kinzer

Co-owner, Crazyland

De dames van EM zijn zeer professioneel met hun vak bezig. Ze voeren niet alleen de opdracht uit, maar denken mee in het halen van een optimaal resultaat. Wij zetten ze graag in voor ons promotiewerk.

B. van Waes

Marketing manager, Vetus

Ik ben zeer tevreden over de goede service en hulp. Je werkt heel netjes en zorgvuldig en je zorgt ervoor dat alles naar mijn wensen verloopt. Jullie zijn eerlijk en vertrouwelijk. Bedankt!

Fadoua Bou

Founder & owner, Bruidsstyliste Fadoua

Great team and professional girls!

K. Vijay

Owner, Kanish Media

De enthousiaste modellen van EM hebben onze stand op een vakbeurs in Groot-Brittannië een professionele en attractieve uitstraling gegeven. Niet alleen zijn ze wandelende eyecatchers, ze hebben tevens goed voor onze klanten gezorgd, informatie verstrekt, promotie materiaal verspreid, zakenrelaties ontvangen en verkoop gegenereerd. Wij kunnen EM van harte aanbevelen aan ondernemingen die hun beurs-presence naar een hoger niveau willen tillen en die naar meer op zoek zijn dan alleen ‘good looks’.  De modellen van EM hebben waren hun gewicht in goud waard en hebben in hoge mate bijgedragen aan onze succesvolste beurs ooit, gemeten in zowel gerealiseerde omzet als de generatie van nieuwe leads.

Roland Baks

Directeur, JB inflatables international

De communicatie met EM was vanaf het begin al echt top! 

De shoot was vanwege de goede communicatie & de super enthousiaste en professionele modellen erg vlot en professioneel verlopen!

De dames hadden zich perfect ingeleefd in de opdracht! Er hing een super fijne en ontspannen sfeer op de set!

Super tevreden met het resultaat en kijk nu al uit naar onze volgende samenwerking!

Selma Safic

Owner, Bodylanguage

Waar we zijn gevestigd

 

Experience Muses is in Zeewolde gevestigd, dicht bij Amsterdam, maar wij opereren over de hele wereld. Vooral nationaal zijn wij actief, maar ook internationaal hebben wij mooie opdrachten mogen realiseren.

Ons kantoor

Diamantslijper 26
3894 CR Zeewolde

*Wij werken alleen op afspraak, omdat wij veel onderweg zijn.

Wilt u dat mensen lang napraten over uw event of bedrijf?

Laten we dan samen bekijken welke dienst het beste aansluit op uw wensen en behoeften!