Modellen voor uw evenement

Wilt u voor een evenement modellen inhuren? Dan zit u goed bij ons. Wij zijn Experience Models, een ervaren bureau voor het huren van modellen, hostesses en dansers. Wij zetten ons voor 100% in voor de beste bezoekerservaring.

Modellen inhuren | totaal concept

  • Beauty and the brains;
  • Uitzonderlijke klantbeleving;
  • Professioneel;
  • Passie & motivatie;
  • Totaal concept;
  • Ondernemend en meedenkend.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het inhuren van modellen. U kunt nu gelijk contact met ons opnemen voor een gratis offerte. U neemt contact op door het online contactformulier in te vullen of door ons te bellen op 06 156 590 93. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@experience-models.com

Modellen voor verschillende evenementen

U kunt bij ons modellen inhuren voor verschillende evenementen. Onze modellen zijn ervaren op het gebied van catwalks, photoshoots en het opnemen van video’s. Wij werken met een deskundig en ervaren team. Naast mannelijke en vrouwelijke modellen hebben wij ook een professioneel modellenbestand met kinderen.

Verder hebben wij een deskundig team met visagisten, kappers en stylisten. Zo maken wij uw shoot, runway of opname zo volledig mogelijk.

Volledige bezoekerservaring

Het is ons doel om de beste bezoekerservaring neer te zetten. Dit is iets waar wij ons 100% voor inzetten. Onze visie is namelijk dat de bezoekerservaring het verschil maakt in het succes van een bedrijf.

Onze andere diensten

Naast modellen kunt u bij ons ook terecht voor hostesses en dansers. Onze hostesses hebben HBO werk- en denkniveau. De genoten opleidingen van onze hostess liggen allemaal in de sales en gastvrijheid. Zij zijn tijdens een beurs of bedrijfsfeest het visitekaartje van uw bedrijf.

Onze dansers en danseressen zijn te boeken voor een bedrijfsfeest of als act in een discotheek of club. Daarnaast hebben we ook verschillende acts. Hierbij kunt u denken aan vuurspuwen, steltenlopen, saxofoon, mc en zang.

Samenwerkingen

Om onze diensten te optimaliseren, werken wij samen met verschillende bureaus. Dit zijn bijvoorbeeld evenementenbureaus, conceptontwikkelaars, reclamebureaus en drukkers. Zo zorgen wij ervoor dat wij onze conceptontwikkeling in de meest complete zin realiseren.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wij kunnen u voorzien van modellen voor uw evenement. Hebt u interesse om bij ons modellen te boeken? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis offerte. U kunt contact opnemen door het online contactformulier in te vullen. Ook kunt u bellen naar 06 156 590 93 of e-mailen naar info@experience-models.com .

Neem nu contact op

2 + 6 =