Hostess inhuren voor uw evenement?

Bent u op zoek naar een hostess? Wij zijn Experience Models. Bij ons kunt u terecht voor het inhuren van hosts en hostesses voor uw evenement of bedrijfsfeest. Dus wilt u een bijzondere indruk achterlaten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hostess inhuren | Experience Models

  • Beauty and the brains;
  • Uitzonderlijke klantbeleving;
  • Professioneel;
  • Passie & motivatie;
  • Totaal concept;
  • Ondernemend en meedenkend.

Wilt u een hostess inhuren? Neem dan direct contact met ons op. Dit kunt u doen door middel van het online contactformulier of door te bellen naar 06 156 590 93. U kunt ook een e-mail sturen naar info@experience-models.com .

Onze hostesses

Als u bij ons een hostess inhuurt, kiest u voor kwaliteit en professionaliteit. Onze hostesses hebben HBO werk- en denkniveau en zijn immers opgeleid in gastvrijheid en sales. U kunt onze gastvrouwen en –heren inzetten op beurzen, zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten en frontoffice. Kortom, een visite kaartje voor uw bedrijf!

De beste bezoekerservaring

Het is ons doel om de beste bezoekerservaring neer te zetten. Wij geloven namelijk dat de ervaring van de bezoekers het verschil maakt in het succes van een bedrijf. Wij zetten ons in om een uitzonderlijke klantbeleving neer te zetten. Op deze manier krijgt de klant een verpletterende indruk van uw bedrijf.

Partners

Om onze services blijvend te optimaliseren, werken wij samen met verschillende partners. Deze samenwerkingen met onder andere evenementenbureaus, conceptontwikkelaars, reclamebureaus en drukkers zorgen ervoor dat wij onze conceptontwikkeling in de meest complete zin weten te realiseren.

Overige diensten

Naast hostesses kunt u bij ons ook dansers en danseressen inhuren. Hierbij kunt u denken aan acts in een bepaald thema en andere performances zoals vuurspuwen, stelt lopen, saxofoon, mc en zang.Bent u op zoek naar modellen voor catwalk werk, photoshoots of video opnames? Ook dat is onze expertise. Wij bieden u mannelijke en vrouwelijke modellen maar wij hebben ook een professioneel bestand met kinderen. Verder bieden wij u ook een deskundig team van stylisten, kappers en visagisten. Zo maken wij uw evenement zo volledig mogelijk.

Neem direct contact op

Wilt u een van onze hostesses inhuren voor uw evenement? Dat kan! Neem daarvoor gelijk contact op met ons. U kunt contact opnemen door het online contactformulier in te vullen. Ook kunt u bellen naar 06 156 590 93 of e-mailen naar info@experience-models.com . U kunt geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem nu contact op

2 + 11 =