Hostess inhuren voor uw evenement?

Bent u op zoek naar een hostess? Wij zijn Experience Models. Bij ons kunt u terecht voor het inhuren van hosts en hostesses voor uw evenement of bedrijfsfeest. Dus wilt u een bijzondere indruk achterlaten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hostess inhuren | Experience Models

  • Beauty and the brains;
  • Uitzonderlijke klantbeleving;
  • Professioneel;
  • Passie & motivatie;
  • Totaal concept;
  • Ondernemend en meedenkend.

Wilt u een hostess inhuren? Neem dan direct contact met ons op. Dit kunt u doen door middel van het online contactformulier of door te bellen naar 06 156 590 93. U kunt ook een e-mail sturen naar info@experience-models.com .

Onze hostessen

Als u bij ons een hostess inhuurt, kiest u voor kwaliteit en professionaliteit. Onze hostesses hebben HBO werk- en denkniveau en zijn immers opgeleid in gastvrijheid en sales. U kunt onze dames en heren inzetten op beurzen, zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten en frontoffice. Kortom, een gastvrouw of -heer van ons hostessbureau is een visite kaartje voor uw bedrijf!

U kunt er bij ons zeker van zijn dat wij professionele hostessen in dienst hebben. U kunt onze hostesses ook inzetten voor uw event in de horeca. Het maakt bij ons niet uit wat uw event inhoudt, onze hosts en hostesses zijn breed inzetbaar en dus zorgen wij ervoor dat zij het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf zijn. Wij leveren onze opdrachtgevers als hostessbureau zijnde een complete service met styling en visagie.

De beste bezoekerservaring

Het is ons doel om de beste bezoekerservaring neer te zetten. Wij geloven namelijk dat de ervaring van de bezoekers het verschil maakt in het succes van een bedrijf. Wij zetten ons in om een uitzonderlijke klantbeleving neer te zetten. Op deze manier krijgt de klant een verpletterende indruk van uw bedrijf.

Wij bieden daarom een totaalconcept: u vindt bij ons niet alleen hostesses maar ook danseressen en modellen. De bezoekerservaring maakt verschil in het succes van een bedrijf. Daarom zorgen wij ervoor dat wij een uitzonderlijke klantbeleving neerzetten. Uw bedrijf of evenement wordt op deze manier een positieve ervaring.

Overige diensten

Naast hostesses kunt u bij ons ook dansers en danseressen inhuren. Hierbij kunt u denken aan acts in een bepaald thema en andere performances zoals vuurspuwen, stelt lopen, saxofoon, mc en zang. Bent u op zoek naar modellen voor catwalk werk, photoshoots of video opnames? Ook dat is onze expertise.

Wij bieden u mannelijke en vrouwelijke modellen maar wij hebben ook een professioneel bestand met kinderen. Verder bieden wij u ook een deskundig team van stylisten, kappers en visagisten. Zo maken wij uw evenement zo volledig mogelijk.

Neem direct contact op

Wilt u een van onze hostesses inhuren voor uw evenement? Dat kan! Neem daarvoor gelijk contact op met ons. U kunt contact opnemen door het online contactformulier in te vullen.

Ook kunt u bellen naar 06 156 590 93 of e-mailen naar info@experience-models.com . U kunt geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem nu contact op

4 + 11 =