Gogo danseres op uw evenement

Een gogo danseres van Experience Models geeft iedere feestelijke aangelegenheid extra sfeer. Deze danser weet als de beste hoe ze de sfeer erin brengt. Misschien organiseert u een bedrijfsfeest, of zoekt u een act voor in een club of discotheek.

Graag zorgen wij middels ons totaalconcept voor een positieve ervaring met het bedrijf of met het event. De bezoeker neemt dat ‘wauw gevoel’ zonder twijfel mee naar huis.

 

Gogo danseres | totaalconcept

  • Beauty and the brains
  • Uitzonderlijke klantbeleving
  • Professioneel
  • Passie en motivatie voor dansen
  • Totaalconcept op het gebied van entertainment
  • Ondernemend en meedenkend

Wilt u dansers boeken of huren? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook bellen naar 0615659093. Of stuur simpelweg een e-mail naar info@experience-models.com. Graag maken we een nog groter feest van het evenement en laten we een verpletterende indruk achter.

Entertainment voor het publiek

Onze gogo dansers zijn sfeer makend en entertainen het publiek. Ze worden immers niet voor niets de kers op de taart genoemd. Dankzij hun jarenlange ervaring als danser en entertainer weten ze als de beste hoe ze voor meer sfeer zorgen op iedere gelegenheid.

You never get a second chance to make a first impression

Gogo danseres boeken voor verschillende aangelegenheden

De gogo dansers zijn te boeken voor het entertainen van iedere feestelijke aangelegenheid. Misschien geeft u wel een feest met het thema Ibiza, of zoekt u een danseres voor een vrijgezellenfeest of een groot evenement in de buitenlucht. Wat voor evenement u ook organiseert of wat uw wensen dan ook zijn. De dansers en danseressen zorgen middels passie en motivatie altijd voor een ervaring waar nog lang over nagepraat wordt.

100% inzet

Wij zetten ons iedere keer voor 100% in voor de beste bezoekerservaring. Volgens ons maakt deze ervaring namelijk verschil in het succes van een bedrijf. Om deze reden zorgen wij te allen tijde voor een uitzonderlijke klantbeleving en een positieve ervaring. Zowel met het bedrijf als met het evenement.

Wij geven graag dat ‘wauw gevoel’ mee naar huis

Boek een professionele gogo danseres

Boek een gogo danseres of danser voor uw feest en zorg ervoor dat de bezoekers met een ‘wauw gevoel’ naar huis gaan. Uw bezoekers zullen nog lang napraten over die bijzondere act met die goede en professionele danseressen. Een positieve indruk achter laten is waar we het allemaal voor doen.

U kunt dansers en danseressen boeken door het contactformulier in te vullen. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar en via de mail. Bel naar 0641289753 of stuur een e-mail naar info@experience-models.com

Neem nu contact op

1 + 8 =

Wát een team, wat een samenwerking, enthousiasme, inzet, energie en professionaliteit! In één woord gewéldig!

EM heeft een enorme bijdrage geleverd aan het succes en vooral naar een hoger niveau tillen van Broodrooster Feest. Keep up the enthousiasm and good work!!

Tamara, René & Marco

Organisators, Broodroosterfeest